rocko777
1452 poze   28686 vizite

Achizitii pentru matca

0346633-03
BC111 / BARBIERU CRISTIAN Femela este reprodusă de Cristi Gradinaru

Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Cycow. 4.06.2005 596293 4050 29 Fond C=Bacău/J
2. Vertejifca 18.06.2005 600987 3900. 605. Fond
3. Seredina Buda 27.07.2005 880098 1600 99 Fond+Maraton
2006 nu sa zburat pentru că a fost gripa aviara
1. Chelm. 26.05.2007 568986 4000. 336 Fond
2. Terespol. 9.06.2007. 662161. 5416. 733 Fond
3. Suwalki. 28.07.2007. 886668. 1800. 72. FOND+MARATON
1. Cycow 15.05.2008 596293 5358 111 20.72 FOND C=Bacau/J=
2. Suwalki 28.06.2008 886668 1377 161 116.92 FOND+MARATON C=Bacau/J=
3. Terespol 31.05.2008 662161 3465 429 123.81 FOND C=Bacau/J

Am mai achiziționat Masculul RO 2008 570 310 cu 10.756 km clasati care reprodus cu trestia 346634 are 6.336 km clasati ( 7 pui in 2014 din cuplul meu de aur)
semi frate cu cei 7 pui reprodusi in crescatoria personala; 0640045-09	BC111 / BARBIERU CRISTIAN
##	Concurs	Data	Distanta	Lansati	LOC	PUNCTAJ	Tip	C/J
 	1.	Darabani 1	01.05.2010	184673	2617	195	93.88	VITEZA	C=/J=Bacau
 	2.	Darabani 2	08.05.2010	186172	6075	6
semi frate cu cei 7 pui reprodusi in crescatoria personala
F 346633 Ro 2003; Cuplul de aur cu 17092 km clasati si 7 ascendenti originali 2014
F 346633 Ro 2003
346633 a treia serie de oua in 2014
346633 a treia serie de oua in 2014
346633 la a doua serie de pui in 2014
346633 la a doua serie de pui in 2014
tot ea
tot ea
346633
346633


Comentarii album • 28
Nume:



popandrei 25 ianuarie 2016  
succes
Răspunde   Raportează
lucidar 18 decembrie 2015  
frumoasa roasia ! in 2008 are 3 clasari la fond si de atunci e la reproductie?
Răspunde   Raportează
rocko777 17 aprilie 2016  
Și Fond Palmares
Răspunde   Raportează
rocko777 18 decembrie 2015  
Multumesc
Răspunde   Raportează
rocko777 18 decembrie 2015  
in 2008 are Loc 100 National Fond Maturi
Răspunde   Raportează
editu 15 ianuarie 2015  
frumosi
Răspunde   Raportează
geocris 12 ianuarie 2015  
superbi
Răspunde   Raportează
BandaKozma 8 ianuarie 2015  
Frumosi rosii..
Răspunde   Raportează
ionel69 30 decembrie 2014  
Superbi, bafta la puisori de calitate.
Răspunde   Raportează
ghitaiosu 23 decembrie 2014  
ff
Răspunde   Raportează
Tudor68 3 decembrie 2014  
Superbi
Sa iti aduca bucurii
Răspunde   Raportează
vesenicolae 1 decembrie 2014  
frumosi,bafta
Răspunde   Raportează
cristi17 30 noiembrie 2014  
faine achizitiile sa-ti aduca multe satisfactii si bucurii !
Răspunde   Raportează
florinflorin11 24 noiembrie 2014  
ff succes
Răspunde   Raportează
tinut 21 noiembrie 2014  
frumosi
Răspunde   Raportează
iuli304 6 noiembrie 2014  
f frumosi am si ieu voiajori buni polonez bugari ro dar nu am pus poze
Răspunde   Raportează
rocko777 16 noiembrie 2014  
Bravo tie. Baftă
Răspunde   Raportează
rocko777 27 octombrie 2014  
In 2012 reuseste Inca 4 Clasari acumuland 30 clasari
0570310-08 CT2 / Chicheanu+rusu
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Lespezi 26.05.2012 386309 2923 194 66.37 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
2. Podu turcului 13.05.2012 250234 2626 204 77.68 VITEZA C=Constanta/J=
3. Lespezi 24.06.2012 388156 1824 293 160.64 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
4. Horia 21.05.2012 334339 3834 715 186.49 VITEZA+DEMIFOND C=1/J=
Răspunde   Raportează
rocko777 27 octombrie 2014  
In 2011 porumbelul reuseste 11 clasari
0570310-08 CT2 / CHICHEANU+RUSU
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Pechea 01.05.2011 180888 5219 50 9.58 VITEZA C=/J=
2. Horia 22.05.2011 334359 3585 91 16.66 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
3. Lespezi 03.07.2011 386318 1871 63 33.67 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
4. Podu turcului 15.05.2011 250220 5813 340 58.49 VITEZA C=/J=
5. Lespezi 12.06.2011 386049 2612 196 75.04 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
6. Lespezi 04.06.2011 387725 2933 231 78.76 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
7. Lespezi 23.07.2011 386342 1373 121 88.13 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
8. Lespezi 10.07.2011 386319 1713 228 133.10 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
9. Horia 29.05.2011 334270 3585 553 154.25 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
10. Lespezi 24.06.2011 386311 1728 272 157.41 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
11. Lespezi 31.07.2011 386311 1126 209 185.61 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
Răspunde   Raportează
rocko777 27 octombrie 2014  
In 2010 reusind încă7 etape clasate si făcând norma la viteză viteză palmares demifond palmares 2 ani
570310-08 CT2 / CHICHEANU+RUSU
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Draguseni 29.05.2010 390336 3907 49 15.55 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
2. Draguseni 20.06.2010 390347 2135 153 92.63 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
3. Horia 09.05.2010 334320 6870 560 94.27 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
4. Draguseni 23.05.2010 390350 3857 655 203.78 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
5. Suceava 24.07.2010 427723 1730 38 29.82 DEMIFOND C=/J=
6. Suceava 07.08.2010 427720 1003 85 125.28 DEMIFOND C=/J=
7. Suceava 18.07.2010 427731 2129 281 177.06 DEMIFOND
Răspunde   Raportează
rocko777 27 octombrie 2014  
0570310-08 CT2 / CHICHEANU+RUSU
## Concurs Data Distanta Lansati LOC PUNCTAJ Tip C/J
1. Draguseni 31.05.2009 383337 3982 7 1.76 VITEZA+DEMIFOND C=/J=Constanta
2. Pechea 26.04.2009 180954 3637 21 5.77 VITEZA C=Constanta/J=
3. Draguseni 14.07.2009 383337 1412 89 63.03 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
4. Draguseni 30.06.2009 383337 2287 155 67.77 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
5. Draguseni 13.06.2009 383337 2571 272 105.80 VITEZA+DEMIFOND C=/J=Constanta
6. Horia 17.05.2009 334011 6064 698 115.11 VITEZA+DEMIFOND C=/J=Constanta
7. Draguseni 01.08.2009 383337 1126 172 152.75 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
8. Draguseni 21.06.2009 383337 2786 504 180.90 VITEZA+DEMIFOND C=/J=
Acest mascul 310 de la Domnul Chicheanu+ Rusu constanta a clasat în 2009 de 8 ori etapele de mai sus
Răspunde   Raportează
claudiomihai 26 octombrie 2014  
super femela .o stiu ptr ca.si eu am vrut sa iau de la Cristian Barbieru.ai facut alegere buna.
Răspunde   Raportează
rocko777 28 octombrie 2014  
Multumesc
Răspunde   Raportează
georgecs 25 octombrie 2014  
bafta
Răspunde   Raportează
carbunaralin 21 octombrie 2014  
SUPERBI SATI TRAIASCA SI LA CAT MAI MULTI PUI VANT IN PENE IESTE O CULOARE DEOSEBITA
Răspunde   Raportează
Către: rocko777

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.